Click here for Myspace Layouts

Tuesday, 26 April 2011

Aku Dia dan NIKON kesayangan

bermula la semula kisah cinta aku yang baru dan selamanya ..... aku akan kongsi semua hal2 kita orang di sini ...  cinta bermula dari hari pertama PHOTOSHOOT di padang ipoh .... first time tengok dia rasa macam SOMETHING ~~~ huhuh .... suka sangat tengok kau , tak tau la kenapa . then mula la sembang2 dekat facebook .... then dapat la num hahhaha .... yang lawakknya aku yang minta num dia , tak bole blahhhhhhhhh la (malu) . tapi nak buat cam mana dah NALURI yang suruh minta an an an =_= "
apa lagi ea , banyak la lagi ............................. nanti2 la sambung an an an . LOVEYOUSOMUCH ! amirul azuan =_= 
one more DIA MEROYAN BILA TAK PEGANG NIKON SEHARI haha ...

2 comments: