Click here for Myspace Layouts

Monday, 30 May 2011

hyeeee .....

lama sudah tak tulis blog ... sedar tak sedar dah sebulan lebih aku bersama AMIRUL AZUAN . bahagia la juga , selalu buat aku senyum .... gelak ... selalu bawa makanan untuk aku . pisang goreng mak AMY hahahha .... jangan marah ea ..... n yana nak behenti kerja dah . sedih rasanya .... tapi ada pengganti , harap dapat sesuai kan diri nan BELLA :) ..... kepada yana ... ema sayang akak sangat  huhuhuh ..... kepada amirul azuan ... wa sayang lu gila3 .......
LOVEYOUDAMNMUCH !!!

Wednesday, 18 May 2011

thanxx honey .. bawa  i MOVIE , OUTING , MAKAN2 semalam .... kena saman tak tahan tuh HAHA .. jangan lupa bayar aww , nanti kita tak bole nak merendek sebab moto kene AMBIL (mulot jaat)
LOVEYOUSOMUCH !

Monday, 16 May 2011

HAPPY BIRTHDAY ~~

selamat  hari  jadi AMIRUL AZUAN B. JOHARI .......
i sayang u sangat honey ! semoga panjang umor , murah rezeki u and rezeki 
FUTURE DAUGHTER ..... (amirul azuan cakap) 
i ada kek untuk u nie ! NAH AMBIK ....
kecik je kek nya , tipu lak tuh .... tak apa la kan 
please remember this words : sebanyak pasir dilaut ... seluas air lautan ....

LOVEYOUDAMNMUCH HONEY :)








 

Saturday, 14 May 2011

saya sayang AMIRUL AZUAN B. JOHARI sangat2 ......
kerana dia telah buat saya rasa bahagia n happy gila2 woooo 
ILOVEYOUDAMNMUCH !!! :D

Sunday, 8 May 2011

lama tak tulis log =_= ... lama tak lama sangat la huhuh .... asal la 2tiga menjak nie aku rasa suram je la ? nak kata BF tak ada tuh tak la kan . hari2 dok berkepit huhuhu ... tak lama la nie kot haahha ...k lah byeeee . :D

Thursday, 5 May 2011

lolipop berkata kepada coklat ...
kita nie sungguh manis kan ?
coklat menjawab ....
awak ingat kita nie dah cukup manis ke ?
awak tengok orang yang baca post nie lagi manis ..
tengok2 manisnya dia senyum ..
ILOVEYOUDAMNMUCH AMIRUL AZUAN :)

Wednesday, 4 May 2011






HURMM ....SEDIH JE SEBAB KAWAN AKU BUAT KAT AKU MACAM NIE HUHUHU .... KITA DAH LAMA KENAL KAN  ? TAPI ASAL LA KO NAK CAKAP BUKAN2 PASAL AKU HA ? AKU TAU KO CMA MANA N KO PUN TAU AKU MACAM MANA KAN . AGAK2  LA AYAT TUH HUHUH ...
APA2 PUN KO TETAP KAWAN AKU WALAUPUN KO BLOG AKU AND RAMAI ORANG tiew KO UHUHUH .....








HASIL SENI AMIRUL AZUAN B. JOHARI ......
NIE LA JADI BILA BORING .. APA2 PUN IANYA TERBAIK+SWEET HEEEEEEEEEEEEEEE :D

Tuesday, 3 May 2011

Aku, Dia dan NIKON....






Erkkkk.... tanpa Perancangan dan plan yang terancang... kitorang keluar buat kali pertama rasenye...
Aku blikan NURSAYIDATINA FATIMA@MySAYANG 1 sliced TIRAMISU special dari SECRET RECIPE... she love it!!!

Then MySAYANG temankan aku beli barang untuk wedding job.... battery cap tesco je pon... hehehe....

Part yang paling best bile AKU, DIA, dan NIKON berjalan kat taman polo... sempat la snap 2 3 keping pic.... dan diatas ni, merupakan salah 1 pic yang  NIKON ni sempat snap... LOVE THIS PIC SO MUCH!!!

Lepas tu... aku makan laksa & MySAYANG makan keropok lekor.... suke sangat die kat keropok lekor tu.... :D

Aku dah xtau nk tulis ape dah.... ape yang pasti.... ILOVEUDAMNMUCHNURSAYIDATINAFATIMA!!!!

Saturday, 30 April 2011

PHONE PUN SAMA










phone kita orang pun sama (lebih kurang) ... kalau nak beli phone baru beli untuk saya gak tau , biar sama je hahaha . ayat aku ni dah macam KIKIS pulak an an an .... btw ini satu GURAUWAN jew .
2hari si AMIRUL AZUAN nie tak teman kan saya bekerja ... sebab outing orang kahwin ... semoga selamat sampai and selamat balik . sayangg cakap nak UPDATE blog kita kan ? tapi tak buat pun , then cakap balik dari outing nie baru update huhhu ... lau tak update gak maknanya TAK SAYANGG saya lah tuh heeee :)
tak tau nak tulis apa sebab hari ini hari paling MENDAP hurmmm .... 
LOVEYOUDAMNMUCHamirul azuan (^_^)
For the rest of my live ...
I'll be with you ...
I'll stay by your side ...
Honest and true ...
To the end off my live ...
 I'll be loving u ..... 

from : Amirul Azuan 

Thursday, 28 April 2011

DATE !

first date !




 Date pertama kita orang ialah dia TOMYAM DAUD , huuhu ... tapi kira bukan date la sebab ada pengacau nama dia UMI ... adik aku yang paling kecik huhuhu .... nie je la pic yang sempat snap sebab 2dua pun malu2 lagi hahaha , tak tau la kenapa aku suka sangat tengok AMY heee , loveyoudamnmuch !



 second date !




Second date , dia punye location tak tau , yang aku tau kedai siam nie punye kerusi ada lambang KLCC ....
'abe kasi carrot susu KAW 2 . nasi putih daging kicap SO . keuw tiaw lakna SO hahah ... 
Nie baru date sebab memang tak ada pengacau huhuh .... makan , sembang2 , snap2 huhu apa lagi bole buat ha ? tak ada apa apa rasanya an an an heeeeeeeee =_=  .


last  word  i  want  text  is  a  I LOVE THIS RELATIONSHIP yahooooooo !!
hye myBLOG .... hari ini aku nak tulis yang aku bahagia sangat dengan si AMY heeeeeeee ... saje tulis besar2 sebab nak bangga kan diri sendiri haha (poyo) . bak kata mysayangg  la kan aku nie 'masuk bakul angkat sendiri' wooo ... nasib la mysayangg yang cakap kalau orang laen yang cakap habis la haha (meroyan) .
sayang  ko  sangat  la Amirul  Azuan ..... nak  sauang  ko  sampai  mati .  nak  kawin  dengan  ko  nak  ada  anak  yang  comel2 ,  baikk2  , macam kita semua   yang  ada  kat  kita  kena  ada  pada  dia  orang  huhhuuh   ...... sepet  always   loveyoudamnmuch  Amirul Azuan   
 

Wednesday, 27 April 2011

Terima kasih kepada mySAYANGG sebab dah  membahagiakan saya n mengubah background BLOG tercinta saya nie huhhuh .... iloveyoudamnmuch amirul azuan heeeeeeeeeeeeee (^_^)

Tuesday, 26 April 2011

Aku Dia dan NIKON kesayangan

bermula la semula kisah cinta aku yang baru dan selamanya ..... aku akan kongsi semua hal2 kita orang di sini ...  cinta bermula dari hari pertama PHOTOSHOOT di padang ipoh .... first time tengok dia rasa macam SOMETHING ~~~ huhuh .... suka sangat tengok kau , tak tau la kenapa . then mula la sembang2 dekat facebook .... then dapat la num hahhaha .... yang lawakknya aku yang minta num dia , tak bole blahhhhhhhhh la (malu) . tapi nak buat cam mana dah NALURI yang suruh minta an an an =_= "
apa lagi ea , banyak la lagi ............................. nanti2 la sambung an an an . LOVEYOUSOMUCH ! amirul azuan =_= 
one more DIA MEROYAN BILA TAK PEGANG NIKON SEHARI haha ...

Monday, 25 April 2011








KAMI SERASI AMY + EMA (^_^)
LOVE U  GLASSES ....
LOVE  U  NIKON .... SEBAB DIA SELALU SNAP PIC SAYA ...
LOVEYOUSOMUCH !! AMIRUL AZUAN B. JOHARI ...
NANTI SAMBUNG LAGI YAWW BUAH HATI KU  BLOGGER ....
MUAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Thursday, 21 April 2011

Amirul Azuan

IN LOVE !! dengan nama di atas huhu .... kenal masa first photoshoot .... dia comel , JAMBU , n macam2 la uhuhuh ... hope kita orang BAHAGIA ... tak tau nak post apa heeeeeeeeeeee .... 
I L O V E Y O U (^_^)
 

Wednesday, 20 April 2011

fixie (^_^)

biler la agaknya ak bole beli FIXIE nie , kalau bole nak warna PINK :) .... fixie tunggu ea aku datang nie hehe ... lau dah ada fixie baru la boleh join budak3 fixie huhu ... sabar la , lagi berapa bulan je mesti dapat la haha .. orang cakap lau benda yang kita nak sangatt tuh mesti akan dapat punye la huuhu ... (^_^)

Saturday, 16 April 2011

Kenapa la hari ini MENDAP sangat ha ?  hurmmmm .... dah la kepala sakit berdenyut2 woooo .....
and nak kongsi satu benda lagi , hari ini ada orang nak lanje i makan =) memang agak poyo kot sampai orang nak lanje makan pun nak tulis kan , tapi kisah apa ini blog saya kan so suka hati la hahahahahahaha ..... nama dia Amirul Azuan dia seorang PHOTOGRAPHER uhhhhhh so gojes hehehe :) . saya kenal dia masa first photoshoot , dia JAMBU , COMEL , n SWEET bagi saya la kan orang laen tak tau la huhuhu ... ape lagi nak tulis ea ? tak banyak lagi yang tau . lepas nie dah banyak tau baru KONGSI ea :D:D (meroyan)

Friday, 15 April 2011

saya nak BF macam ini !

1 . Handsome - tapi tak nak handsome sangat sebab nanti orang RAMPAS .
2. Tinggi - nak tinggi macam LEE MIN HO  hehe ..  macam la bole dapat kan haha (insyallah)
3. Sweet - sweet se sweet2nya la :)
4. Romantik - nak yang teramat la romantik , contoh : 

(a). Kalau naik moto pakai kan helmet
(b)  Jalan2 tak tengok girl laen pun
(c). Buat benda2 yang romantik kat (UMUM)
      ROMEN tak mau ha !!! heeeeee :D


5 . Bersih + Wangi+Kemas +++ - paling penting ini la kan huhuhu .
6 . Jealous - tak boleh nak jealous lebih2 sangat ea , sebab saya memang banyak kawan LELAKI .
7 . Hormat - teramat lah penting kan , semua orang nak yang terbaik kan uhuh .


KESIMPULAN : saya ini berhati LEMBUT , so kalau elok d'mata saya2 terima la huhu ..
                              kalau tak elok tak nak la :)  HOPE lelaki2 seperti ini akan muncul dalam
                              hidup saya tak lama lagi , amin ~~              

Tuesday, 12 April 2011

dah lama tak buka blog , huhuhuhu ~~
apa nak tulis ea ... ha , ema ada kerja PARTIME baru yang tak bergaji  iaitu MODEL haha ...
best giler ... benda yang paling best pernah ema buat kot ... about myLIFE biasa2 je la ...
tun dah tak ada buat selama-lamanya :( .....
nanti ema upload pic2 MODEL i yaww ... hehehe (meroyan)

Monday, 28 March 2011

call me EMA :)

hye .... nama saya EMA nama penuh NURSAYIDATINA FATIMA BT. MAZLAN haha (poyo)
saya suka MAKAN , SHOPPING , yang penting saya suka SENYUM :) ..... so kepada semua yang baca blog nie mestilah SENYUM :) ye ... simple and BANYAK MULUT itulah saya heeeee ....
saya suka BERKAWAN dengan semua orang , tapi yang sedihnya saya nie banyak kawan LAKI kawan perempuan sikit sesangat tak tau lah kenapa kan huhuhuh .... umur 17tahun . tapi tak sekolah hurm , SEBAB adalah kan , tak kan semua nak kasi tau kot huhuhu .... ape lagi nak tulis erkkk ... entah lah cukup lah kot nak tulis post laen plak haaha (gila) .